неділя, 29 серпня 2010 13:38

В "основі" US Open Ольга Савчук зіграє з Мелані Уден

В "основі" US Open Ольга Савчук зіграє з Мелані Уден

Українська тенісистка Ольга Савчук, яка пробилася в основну сітку Відкритого чемпіонату США через кваліфікацію, дізналася ім'я своєї першої суперниці по основній сітці.

У першому раунді донеччанка зустрінеться з представницею США Мелані Уден.

Нагадаємо, Савчук вперше з 2008 року зіграє в основній сітці турніру Великого шолома. У фіналі відбору Ольга в трьох сетах зломала опір британської тенісистки Кеті О'Брайєн, посіяної під 19 номером: 6-1 3-6 6-1.

Тетяна Лужанська не змогла вийти в основну сітку турніру. У фіналі відбору киянка поступилася Зузані Кучовій зі Словаччини, посіяній під 12 номером: 4-6 0-6.

Юліана Федак вибула з боротьби в кваліфікації US Opan. У другому раунді новокаховчанка поступилася Нурії Льягостере-Вівес з Іспанії: 6-7 (6) 5-7.

Іван Cергеєв у другому раунді кваліфікації поступився італійцю Сімоне Ваньоцці: 2-6 2-6.

Сергій Бубка у стартовому матчі зустрічався з Давидом Гює з Франції. Сергій виграв перший сет на тай-брейку, але потім, програвши 8 геймів поспіль, викликав лікаря і відмовився від продовження матчу.

За матеріалами Sapronov-Tennis

Зараз ви читаєте новину «В "основі" US Open Ольга Савчук зіграє з Мелані Уден». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі