субота, 23 січня 2010 18:51

В напруженому матчі "Баварія" здобула перемогу над "Вердером"

В напруженому матчі "Баварія" здобула перемогу над "Вердером"

Мюнхенська "Баварія" здобула перемогу над "Вердером" у виїзному матчі 19-го туру Бундесліги. Матч завершився з рахунком 3:2.

Перша ж атака "Вердера" на 10-й хвилині стала гольовою. Хант забив снаряд у ближню дев"ятку. На 25-й хвилині гості зрівняли рахунок. Швайнштайгер прорвався по лівому флангу і прокатав снаряд в центр, Гомес хитро пропустив м"яч, Мюллер підключився до атаки по центру і розібрався з Візе - 1:1.

На 36-й хвилині мюнхенський клуб вийшов вперед - Лам праворуч прострелив у центр штрафного, Гомес випередив Візе, прокинув на дальню штангу, де Оліч замкнув м"яч у порожні ворота. Бременські футболісти зуміли зрівняти рахунок лише на 75-й хвилині. Марін навісив м"яч у штрафну на Алмейду, той обробив снаряд і другим дотиком пробив у дальній кут - 2:2.

Але не минуло й п"яти хвилин, як Роббен завдав хитрого удару зі штрафного і м"яч по високій дузі "впав" у дальню дев"ятку, принісши перемогу "Баварії" - 3:2.

Відзначимо, що українець Анатолій Тимощук на полі так і не з"явився.

LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «В напруженому матчі "Баварія" здобула перемогу над "Вердером"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі