понеділок, 16 березня 2009 11:18

В Іраку вболівальник на радощах застрелив футболіста

В Іраку вболівальник на радощах застрелив футболіста

Іракський уболівальник застрелив футболіста під час матчу за участю клубів "Сінджар" і "Бухайра". На останній хвилині зустрічі уболівальник вистрілив в голову футболістові, який був близький до того, щоб зрівняти рахунок. Підозрюваний у вбивстві затриманий, поліція почала розслідування, повідомляє ВВС News.

Матч між командами "Синджар" і "Бухайра" відбувся в неділю, 15 березня, в місті Хілла. За даними агентства AFP, рахунок зустрічі був 1:0 на користь "Бухайри", і один з уболівальників цієї команди, святкуючи перемогу, зробив декілька пострілів. Одна з куль випадково потрапила в груди футболіста, який помер від отриманої рани.

Підозрюваний у вбивстві затриманий, поліція почала розслідування

ВВС News, який написав, що уболівальник застрелив гравця пострілом в голову, посилається на представників місцевих органів правопорядку. Агентство AFP наводить слова лейтенанта Алі Аль-Хафаджі, який заявив, що куля випадково потрапила в груди футболіста. За словами Аль-Хафаджі, спортсмена звали Хайдер Хакем.

Зараз ви читаєте новину «В Іраку вболівальник на радощах застрелив футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі