субота, 07 жовтня 2017 01:17

"В деяких моментах навіть м'яча не було видно" - Шевченко про перемогу над Косовим

"В деяких моментах навіть м'яча не було видно" - Шевченко про перемогу над Косовим

Наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу над Косовом у матчі кваліфікації Кубка світу-2018. Поєдинок пройшов у албанському місті Шкодері і завершився з рахунком 2:0 на користь українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати збірної України пройшли маршем перед матчем з Косовом

"Дуже важка гра для нас. Хочу зробив комплімент збірній Косово за їхню гру та компакність. Вони молодці. Згоден з Сергієм Сидорчуком, який сказав, що це найскладніша команда із шостого кошика. Було важко контролювати м'яч в таких важких погодних умовах. У деяких моментах навіть м'яча не було видно.

Для нашої команди це була практично катастрофа. Ми боролися до кінця і вірили у свої сили. Мені доводилося грати на таких полях і це дуже важко.

Марлос гарно війшов у гру. У мене немає жодних претенезій до футболістів. Головне, щоб всі відновилися.

До нас прийшли гарні новини з Києва. Ярослав Ракицький відновився і готовий зіграти проти Хорватії. Можливо залишимо такий самий склад, або щось змінимо.

Результати в матчах групи нас нічим не шокували. У нас дуже важка група і ми зберігаємо шанси на вихід на Кубок світу. Ми будемо боротися до кінця. Запрошую всіх фанатів до Києва на матч проти Хорватії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У збірної України з'явився додатковий стимул перемогти Хорватію

У паралельних матчах Хорватія не впоралася із Фінляндією 1:1, а Ісландія на виїзді розгромила Туреччину 3:0. Турнірне положення в нашій групі перед останнім туром: 1. Ісландія - 19 очок (9 матчів); 2. Хорватія - 17 (9); 3. Україна - 17 (9); 4. Туреччина - 14 (9); 5. Фінляндія - 8 (9); 6. Косово - 1 (9).

Заключний матчі кваліфікації Кубка світу-2018 Україна зіграє у Києві 9 жовтня проти Хорватії. Початок о 21:45. Збірну на НСК "Олімпійський" підтримають близько 7 тисяч вболівальників з фан-руху "Вірні збірній".

Зараз ви читаєте новину «"В деяких моментах навіть м'яча не було видно" - Шевченко про перемогу над Косовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі