неділя, 16 жовтня 2011 13:33

У Ярославлі пройшла поминальна служба за хокеїстам "Локомотива"

У Ярославлі пройшла поминальна служба за хокеїстам "Локомотива"

Поминальна служба за загиблими в авіакатастрофі хокеїстам "Локомотива" пройшла в Успенському соборі в Ярославлі, службу очолив митрополит Ярославський і Ростовський Пантелеімон.

Літак Як-42, на якому летіли гравці "Локомотива", розбився 7 вересня в Ярославській області. З знаходилися на борту 45 людей в живих залишився тільки бортінженер Олександр Сизов, а всі хокеїсти і співробітники клубу загинули. Останнім у понеділок помер нападник Олександр Галімов.

На літургію за загиблими хокеїстам прийшли близько 500 осіб, серед них рідні та близькі загиблих, перші особи Ярославля і області. Родичів супроводжують бригади швидкої допомоги, на початку церемонії стало погано одній жінці, лікарі надали їй медичну допомогу при вході в храм. Як повідомив один з медиків, вони будуть супроводжувати рідних і близьких загиблих під час усіх поминальних заходів.

На поминальні заходи по закінченні 40-денного трауру прибули майже всі родичі загиблих, з Києва приїхали батьки Данила Собченко і мама Віталія Анікеєнко, з Канади прилетіла дружина головного тренера команди Бреда Маккріммона, приїхали рідні легіонерів залізничників.


Зараз ви читаєте новину «У Ярославлі пройшла поминальна служба за хокеїстам "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі