субота, 24 березня 2012 13:40

В Англії футбольний матч закінчився з рахунком 58:0

Англійська футбольна команда "Уіл пауер" стала володаркою абсолютного рекорду результативності в рамках одного зіграного матчу. Вона здобула перемогу над командою "Нова-2010" з немислимим рахунком 58:0. Подібного казусу історія англійського футболу ще не знала.

Як інформувала сьогодні електронна версія газети "Дейлі мейл", яка вийде вранці до друку, цей історичний поєдинок відбувся ще минулої неділі на домашньому для "Уіл пауер" футбольному полі в приморському місті Торки в рамках розіграшу Недільної ліги Торбея. Торбей - назва морської затоки і унітарної одиниці, що об'єднує три міста в графстві Девон на чолі з Торки. Із самої назви ліги зрозуміло, що матчі в цьому дивізіоні аматорського футболу проводяться по неділях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "МанСіті" побив рекорд "Челсі" з фінансових збитків

Причина настільки нищівної поразки для "Нови-2010" криється в тому, що кожному  футболісту команди, який вийшов на поле, довелося грати за двох, оскільки їх було всього п'ятеро. Правда, їм вдалося в терміновому порядку прийняти до своїх лав ще чотирьох незнайомців, але їх присутність на полі майже не відчувалося.

На перерву команди пішли за рахунку "всього" 20:0, відповідно у другій половині зустрічі "Нова-2010" через накопичену втому пропустила 38 м'ячів. Коли рахунок став 50:0, то гравці розгромленої команди попросили арбітра зупинити гру. Але останній пригрозив штрафом за передчасний вихід з поля і змусив дограти матч до кінця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жерар Ульє встановив тренерський рекорд "Астон Вілли"

Треба сказати, що "Уіл пауер" також вийшов на матч в неповному складі, граючи вдесятьох і маючи, таким чином, лише на одного футболіста більше, ніж їхні суперники. Особливого успіху у переможців домоглися брати Роббі і Стюарт Баукери, які забили 28 м'ячів.

Зараз ви читаєте новину «В Англії футбольний матч закінчився з рахунком 58:0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі