понеділок, 10 травня 2021 14:27

"Ювентус" на порозі змін: назвали наступника Пірло

"Ювентус" на порозі змін: назвали наступника Пірло
Андреа Пірло пропрацював менше року. Фото: Reuters

Головний тренер "Ювентуса" Андреа Пірло буде відправлений у відставку, стверджує Football Italia з посиланням на La Stampa.

За інформацією джерела, в туринському клубі вирішили розлучитися з фахівцем в зв'язку з незадовільними результатами в цьому сезоні. В даний час керівництво "б'янконері" думає, чекати на закінчення кампанії або звільнити Пірло вже зараз. Не виключено, що в матчі 36-го туру Серії А з "Сассуоло", який відбудеться 12 травня, керувати командою буде вже не Андреа, а його помічник Ігор Тудор.

Напередодні, 9 травня, "Ювентус" на своєму полі розгромно програв "Мілану" (0:3) і погіршив своє становище в боротьбі за вихід в Лігу чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пірло не збирається у відставку після ганебної поразки від "Мілана"

За три тури до кінця сезону "Ювентус", набравши 69 очок, займає п'яте місце в турнірній таблиці чемпіонату Італії. Чемпіоном достроково став "Інтер". На другому і третьому місцях - "Аталанта" і "Мілан". Обидва клуби набрали 72 очки.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" на порозі змін: назвали наступника Пірло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі