понеділок, 10 травня 2021 08:07

Пірло не збирається у відставку після ганебної поразки від "Мілана"

Пірло не збирається у відставку після ганебної поразки від "Мілана"

Наставник "Ювентуса" Андреа Пірло не збирається добровільно залишати свою роботу.

У останньому турі "стара синьйора" зазнала розгромної поразки від "Мілана" - 0:3 та ризикує не зіграти в Лізі чемпіонів наступного сезону

"Були переконані, що зможемо показати відмінну гру. Але все виявилося зовсім не так. Ми непогано почали матч, проте втратили наш шлях і отримали ось такий результат.

Зараз це складно пояснити. Багато компонентів не працювали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малиновський забив гол у матчі з "Пармою"

Коли програєш таку важливу гру з рахунком 0:3, це означає, що багато чого не спрацювало. Мені потрібно провести аналіз, а потім з холодною головою обговорити це з хлопцями.

Чи готовий я піти у відставку або замислювався про це? Ні, я не піду. Я прийняв цю посаду з великим ентузіазмом, попри певні труднощі.

Попереду ще три гри, тому я буду продовжувати робити свою роботу, поки мені дають таку можливість", - цитує Пірло Football Italia.

Після 35 турів "Ювентус" знаходиться на п'ятому місці чемпіонату Італії. Відстань до "Наполі", який займає четверте місце, складає одне очко. "Мілан" та "Аталанта" випереджають команду Пірло на три пункти.

У наступному турі "Ювентус" в гостях зіграє проти "Сассуоло".

Зараз ви читаєте новину «Пірло не збирається у відставку після ганебної поразки від "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі