четвер, 11 квітня 2019 16:31

"Ювентус" майже відіграв у "Реала" 3 м'ячі переваги

"Ювентус" майже відіграв у "Реала" 3 м'ячі переваги
протести туринці були марними

11 квітня 2018-го у Мадриді грали другий чвертьфінальний матч Ліги чемпіонів. "Реал" приймав "Ювентус". За тиждень до цього в Турині підопічні Зідана святкували успіх – 3:0. Друга гра мала перетворитися на формальність.

Однак не встигла стрілка секундоміра пройти другий оберт, як Маріо Манджукіч подарував надію на відродження інтриги. Головою він відправив м'яч у сітку воріт Наваса – 0:1.

"Ювентус" захопив ініціативу й продовжував атакувати. Дива у воротах творив голкіпер "Реала" Кейлор Навас. Однак і він виявився безсилим, коли Манджукіч на 36 хв. ударом головою оформив дубль. "Реал" розгубився.

Мадридців урятувала перерва. Після неї команда вийшла зарядженою на боротьбу. Тепер уже Джанлуіджі Буффон взявся відбивати все, що летіло в отвір воріт.

Небезпека для "Реала" прийшла звідти, звідки її не чекали. Воротар Навас помилився і випустив м'яч із рук, чим негайно скористався Блез Матюіді – 0:3 на 60 хв. Окрилений "Ювентус" провів ще кілька небезпечних атак, але успіху не досяг.

Матч упевнено котився до додаткового часу, але арбітр угледів порушення правил на 97 хв. і призначив пенальті на користь "Реала". Гравці "Ювентуса" кинулися оскаржувати пенальті й Буффон побачив перед собою червону картку. Замість нього на заміну вийшов Войцех Щенсни, але парирувати удар Кріштіано Роналду не зміг – 1:3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ювентус" здолав "Аякс" лише в серії пенальті

Торік "Реал" вийшов у фінал, де переміг "Ліверпуль" – 3:1.

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" майже відіграв у "Реала" 3 м'ячі переваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі