неділя, 15 лютого 2009 19:02

"Ювентус" вдома втрачає очки у грі з "Сампдорією", а сіренька "Атланта" розгромила "Рому"

"Ювентус" вдома втрачає очки у грі з "Сампдорією", а сіренька "Атланта" розгромила "Рому"
У матчі 24-го туру італійської Серії А туринський "Ювентус" приймав на своєму полі "Сампдорію" (1:1).

Рахунок у матчі відкрили гості. Вже на 10-й хвилині Кассано блискучим пасом між центральних захисників суперника вивів Паццині один на один із голкіпером Буффоном.

Зустріч завершилася не на користь тувинців. 0:1 на користь "Сампдорії". Відігратися господарям вдалося лише на 62-й хвилині. Після навісу Джовінко з лівого флангу, Амаурі головою відправив м"яча до воріт. Після цього матчу "Ювентус" з 47 очками продовжує залишатися на другому місці. У "Сампдорії" 26 очків і 15 місце у загальному заліку.

У матчі 24-го туру італійської серії А "Атланта" на своєму полі з великим рахунком обіграла "Рому", забивши три сухі м"ячі. Розгромними для римлян були сім хвилин другого тайму. Спочатку Капеллі на 52-й хвилині відправив м"яча прямо в дев"ятку з центру штрафної, потім Крістіано Доні оформив дубль на 56-й і 59-й хвилинах, все так само безперешкодно розстрілюючи ворота "Роми" після подач у штрафну римлян. У паралельному матчі "Сієна" та "Удінезе" зіграли внічию - 1:1. По голу за свої команди забили Массімо Маккароне та Антоніо Ді Натале. В інших матчах 24-го туру "Кальярі" обіграв "Лечче", "Кьєво" зіграв унічию з "Катанією" (1:1), "Реджина" та "Палермо" розійшлися миром, не відкривши рахунок, "Сієна" та "Удінезе" закінчили матч унічию - 1:1. Матч "Дженоа" та "Фіорентини" не дивлячись на велику кількість голів, переможця так і не виявив - 3:3.

livesport.ru, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" вдома втрачає очки у грі з "Сампдорією", а сіренька "Атланта" розгромила "Рому"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі