понеділок, 07 липня 2008 14:58

Юні українські тенісистки виграли Командний чемпіонат Європи

Юні українські тенісистки виграли Командний чемпіонат Європи

Збірна України виграла літній Командний чемпіонат Європи з тенісу серед дівчат не старших 14 років. У фіналі команда України зустрічалася з фаворитками - збірною Росії, у складі якої були три тенісистки, які входять у кращу п"ятірку рейтингу ETA. Завдання ускладнилося після того, як Катерина Козлова, лідируючи у вирішальній партії матчу з Юлією Путінцевою 2-0, пошкодила ногу і програла сет 2-6, а з ним і матч: 1-6 6-2 2-6.

Проте, харків"янка Еліна Світоліна обіграла лідера рейтингу ETA серед дівчат не старших 14 років Дарину Гаврилову: 2-6 6-0 6-1, і зрівняла рахунок у матчі. Результат поєдинку вирішувався у парній зустрічі, де у трьох партіях перемогли Світоліна і Козлова, яка грала з травмою ноги: 6-4 5-7 6-2.

Українки вперше перемогли на літньому Кубку Європи. Бронзові медалі першості завоювала команда Бельгія, яка обіграла команду Великої Британії: 2-1.

На початку серпня в Простейові, Чехія, збірна України (а разом з нею і команди Росії, Бельгії, Сербії і Великобританії) вступить у боротьбу за світову першість.

www.sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Юні українські тенісистки виграли Командний чемпіонат Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі