вівторок, 28 липня 2020 08:55

Ультрас "Динамо" обіцяють не дати спокійного життя Луческу

Ультрас "Динамо" обіцяють не дати спокійного життя Луческу
Вболівальники "Динамо" обіцяють "теплий" прийом Мірчі Луческу. Фото: ФК "Динамо"

Ультрас київського "Динамо" продовжує виступати проти призначення головним тренером команди Мірчі Луческу.

Вболівальники не дадуть румунському фахівці спокійно працювати в Києві.

"Мірча, ви все правильно зрозуміли, нормально працювати ви тут не зможете. Ваше поява в Києві у вівторок, 28 липня, може означати тільки одне: ви вибрали гроші і вбили клин між командою і вболівальниками, - йдеться у заяві вболівальників на Facebook.

Обіцяємо вам не тільки "теплий" прийом, а й складні умови для роботи. Це будуть самі непрості мільйони євро у вашій кар'єрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 головних завдань для Луческу на посаді тренера "Динамо"

Київ ніколи не буде для вас таким привітним як Донецьк. І ми точно не забудемо ваші слова, що Україна і Росія - це одна країна. Для нас честь, гідність і історія важливіша за гроші, кубків і медалей. Ми ніколи не відступимо від своїх принципів і переконань.

До виходу команди з відпустки у вас ще є шанс зробити правильний вибір і спокійно відпочивати. Також є такий шанс і у керівництва "Динамо".

Фанати "Динамо" не сприйняли прихід Мірчі Луческу на посаду головного тренера "Динамо" через його роботу в "Шахтарі", "Зеніті" та висловлювання про київський клуб.

Зараз ви читаєте новину «Ультрас "Динамо" обіцяють не дати спокійного життя Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі