пʼятниця, 31 березня 2017 14:58

Український стрибун у воду отримав дозвіл виступати за Росію

Український стрибун у воду отримав дозвіл виступати за Росію
Олександр Бондар одружився з росіянкою і вирішив отримати російське громадянство

Олександр Бондар заявив, що є повноцінним членом збірної Росії і зможе виступити на чемпіонаті світу з водних видів спорту у Будапешті, якщо кваліфікується на турнір.

Раніше, 2015 року спортсмен, який виступає у синхронних стрибках з 10-метрової вишки, змінив громадянство з українського на російське.

"Я поки що не знаю, як там складеться доля, чи зможу кваліфікуватися на чемпіонат світу в Будапешті, - сказав Бондар. - Але я вже "збірник", дозвіл на виступ на чемпіонаті світу у мене є.

Прогрес у нас в "синхроні" йде, сьогодні правда не все вийшло. Програму в принципі не змінюють, подумаємо про те, щоб замінити один стрибок. Психологічно у нас ніяких проблем у частині несумісності немає, ми один одного знаємо, можна сказати, з дитинства. Скрізь разом на змагання їздили. А технічно, звичайно, ще багато роботи", - сказав Бондар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гімнаст повернув громадянство України

Олександр одружився з росіянкою і вирішив отримати російське громадянство. Батьки спортсмена також переїхали у Росію.

Олександр Бондар народився в Луганську 1993 року. В складі збірної України став бронзовим призером чемпіонату світу 2011 року і дворазовим чемпіоном Європи 2013 року. Віце-чемпіон юнацьких Олімпійських ігор-2010 у Сингапурі і учасник фінальних змагань зі стрибків із вишки на Олімпіаді-2012 у Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «Український стрибун у воду отримав дозвіл виступати за Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі