субота, 13 квітня 2013 10:17

"Український футбол не чистий" - Рамос

"Український футбол не чистий" - Рамос
"Я буду боротися за те, щоб український футбол був чистим" - Рамос ФОТО: fcdnipro.ua

Головний тренер "Дніпра" Хуанде Рамос відзначив зарядженість своєї команди на боротьбу в матчі 24-го туру чемпіонату України проти "Чорноморця" (2:1). Також іспанський фахівець зробив достатньо резонансну заяву про відсутність чистоти в українському футболі.

"Емоційний вийшов матч, непростий. Ми домоглися, вважаю, заслуженої перемоги, - цитує Рамоса прес-служба "Дніпра". - Програвали після першого тайму, і після перерви команда вийшла зарядженою на боротьбу. Вдалося нам провести непогані атаки, та й у цілому попереду ми виглядали непогано; вдалося забити два голи. Вважаю, виграли заслужено".

"Арбітр був у п'яти метрах і призначив пенальті. А потім переклав відповідальність на помічника, який знаходився в 30-40 метрах. Тут просто недолік рівня - людина просто переклала відповідальність. Пенальті адже був очевидний. Такі рішення, які шкодять нам, повторюються щотижня.

Крім того, що ми повинні боротися проти суперника, додатково доводиться боротися проти арбітрів. Ця обставина не є справедливою. Я буду боротися за те, щоб український футбол був чистим, а чистим він поки не є. Я кажу привселюдно: український футбол не чистий.

Так грати в професійний футбол не можна. Той, хто хоче і може приймати якісь заходи, нехай це робить. Інакше все буде тривати нескінченно довго", - додав Рамос.

Зараз ви читаєте новину «"Український футбол не чистий" - Рамос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі