понеділок, 13 квітня 2020 17:21

Український боксер розповів, чому так і не вийшов у ринг проти де ла Хойї і Мейвезера

Український боксер розповів, чому так і не вийшов у ринг проти  де ла Хойї і Мейвезера
Сергій Дзінзірук так і не вийшов на "великий" поєдинок. Фото: promin.cv.ua

Український боксер Сергій Дзінзірук розповів, чому не зміг провести бої проти зірок своєї вагової категорії Оскара де ла Хойї та Флойда Мейвезера.

Коли тільки став чемпіоном світу, ще не знав усіх нюансів закулісної кухні професійного боксу. Наївно вірив, що спортивний принцип тут превалює над комерційним. Але з кожним наступним роком розумів, що мої шанси зустрітися з Оскаром де ла Хойєю або Флойдом Мейвезером розсіюються як дим.

Де ла Хойя близько року був офіційним претендентом на мій чемпіонський титул. "Універсум" (промоутерська компанія. - Gazeta.ua) рапортував мені, що почав переговори з Оскаром, але американець від зустрічі зі мною відмовився. Зараз розумію, що інакше і бути не могло. Де ла Хойя на той час був одним із найбільш високооплачуваних боксерів сучасності. Заробляв по 15-20 млн доларів за бій. А зустріч зі мною для Оскара була невигідною в комерційному плані", - розповів Сергій Дзінзірук в інтерв'ю mixsport.pro.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маю намір нокаутувати Ломаченка без жалю" - Теофімо Лопес

Сергій Дзінзірук - віцечемпіон світу (1997), віцечемпіон Європи (1998), бронзовий призер чемпіонату Європи (1996) серед любителів. Учасник Олімпійських ігор в Атланті-1996. Чемпіон світу за версією WBO (2005-2011), чемпіон Європи (2004), інтерконтинентальний чемпіон WBO (2003) серед професіоналів. Виступав у легкій середній вазі (до 69,9 кг). На професійному рингу провів 40 боїв (37 перемог, 2 поразки і нічия).

Зараз ви читаєте новину «Український боксер розповів, чому так і не вийшов у ринг проти де ла Хойї і Мейвезера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі