понеділок, 27 квітня 2009 10:54

Українки везуть додому 4 медалі ЧЄ з синхронного плавання

Українки везуть додому 4 медалі ЧЄ з синхронного плавання

В останній день чемпіонату Європи з синхронного плавання серед молоді українки зуміли здобути одну срібну та дві бронзові нагороди.

У фінальному виступі команда наших дівчат зуміла піднятися з 3-ї, після попереднього виступу, на 2-у сходинку і обійти іспанок на 334 тисячних балів.

"Ми не можемо знайти таких слів, щоб описати нашу радість. Ми дійсно працювали дуже багато, за рік розпочали підготовку з новою командою і новою програмою й щасливі, що все у нас вийшло", – зазначила Олена Гречихіна, одна із членів команди.

Але скарбничка української збірної продовжувалася поповнюватись нагородами. Справжньою героїнею цього чемпіонату стала сімнадцятирічна Лоліта Ананасова, яка до двох срібних медалей у комбінованих вправах та команді додала ще дві "бронзи" в соло й дуеті разом з Анною Волошиною.

Нагадаємо, що до фіналу українки кваліфікувалися з 4-м результатом, то ж в довільній програмі зуміли обійти своїх суперниць і піднятися на європейський п"єдестал.

Це безперечно успіх української збірної на континентальній першості, враховуючи те, що з минулорічного чемпіонату дівчата повернися без нагород.

Отже, на чемпіонаті Європи українки здобули 4-и медалі: 2-а "срібла" – у комбінованих вправах і команді та 2-і "бронзи" – в соло та дуеті та посіли друге загальнокомандне місце.

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав дівчат та їх тренерів з вдалим виступом й побажав успіхів у подальших стартах.

НОК України

Зараз ви читаєте новину «Українки везуть додому 4 медалі ЧЄ з синхронного плавання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі