четвер, 19 лютого 2009 14:11

Українці провалились у змішаній естафеті на ЧС з біатлону

Українці провалились у змішаній естафеті на ЧС з біатлону

Сьогодні,19 лютого, в Пхенчхані відбулася змішана естафета в рамках чемпіонату світу, що продовжується, по біатлону. На відміну від попередніх років, коли на подібну гонку ведучі збірні виставляли дуже експериментальні склади, на цей раз багато найсильніших були представлені в міксті.

Основну боротьбу в гонці вели збірні Франції, Швеції, Німеччини і. Фінляндії. Все вирішилося на останній стрільбі, коли синхронну перестрілку влаштували Фуркад, Бергман і Грайс. Німецький спортсмен допустив на один промах більше, і відстав від француза з шведом. А на останньому колі Фуркад відірвався від переслідувачів і приніс перемогу "трибарвним".

Хвостенко показала незвичну для себе стрільбу

Українська команда, на жаль, не зуміла включитися в боротьбу за нагороди, хоча була представлена найсильнішими спортсменами. На жаль, вже на першому етапі лідер жіночої збірної Оксана Хвостенко, показавши незвичну для себе стрільбу, відстала на трасі на досить значну відстань. Подальші зусилля Валі Семеренко, Олександра Біланенка і Андрія Дериземлі принесли нашій команді лише одинадцяте місце.

Завтра на чемпіонаті день відпочинку, а протягом вікенду пройдуть естафетні гонки і мас-старти.

Чемпіонат світу. Мікст

1. Франція (0+6) - 1:10:30,0
2. Швеція (0+3) +6,2
3. Німеччина (0+11) +9,0
.
11. Україна (0+11) +2:38,5

Федерація біатлону України

Зараз ви читаєте новину «Українці провалились у змішаній естафеті на ЧС з біатлону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі