четвер, 13 січня 2011 11:23

Українці показали рекордний результат на ралі Дакар-2011

Українці показали рекордний результат на ралі Дакар-2011

Українська команда SIXT UKRAINE змогла успішно подолати 10 спецділянку на ралі Дакар-2011.

Після практично півторатисячного марш-кидка ліазона і переходу через Анди, а також кордон Чилі з Аргентиною український екіпаж стояв на старті 10 спецділянки. Зв'язку з командою немає, чи був старт невідомо. Але на першій точці українці з'являються 13-ми, незважаючи на те, що стартували 53-ми.

На другій точці вдалося поліпшити результат - 12. Третя точка - знову 12 місце. На 4 точці трохи опустилися на 17 місце. 5 і 6 точка - 11 місце. Фінішував український екіпаж у підсумку 19-м, що стало рекодом для українських команд на Дакарі.

Лідер команди SIXT UKRAINE Вадим Нестерчук після фінішу розповів, що "на самому початку спецділянки ми думали: це кінець! Але сподівалися. Адже ми так довго до цього йшли".

Вже після фінішу стало відомо, що організатори за попередні два етапи дали українській команді 15-годинну пеналізацію. У загальному заліку українці розмістилися на 36-му місці.

За матеріалами dakar.net.ua

Зараз ви читаєте новину «Українці показали рекордний результат на ралі Дакар-2011». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі