вівторок, 11 січня 2011 13:38

Український екіпаж у футболках "Шахтаря" завершив виступи на Дакарі-2011

Український екіпаж у футболках "Шахтаря" завершив виступи на Дакарі-2011

Сьомий етап ралі-рейду Дакар-2011 став останнім для екіпажу SIXT UKRAINE під 380 номером, пілотований українцем Вадимом Нестерчуком.

Закінчивши етап 50-м і займаючи 35-ту позицію в загальній класифікації, на восьмому етапі український екіпаж, який виступав у футболках "Шахтаря" не подолав ні однієї контрольної точки. За непідтвердженими даними, у Mitsubishi L200 відмовила коробка передач.

Таким чином, на Дакарі залишився тільки один українець - мотоцикліст Вадим Притуляк на Хонді, який восьмий етап закінчив на 96-му місці, а в загальному заліку займає 92-ге місце з 99-ти мотогонщиків, які продовжують рейд. А етап виграв Марк Кома, він же очолює підсумковий залік.

У категорії автомобілі перемогу на восьмому етапі здобув Насер Аль-Аттія і продовжує очолювати загальний залік. Другим на цей раз став іспанець Сайнс. Третє місце дісталося їх партнерові по команді Фольксваген Жінелю де Вільє.

Нагадаємо, в заліку вантажівок восьмий етап був повністю за російським КАМАЗ-Майстром. Перемога Володимира Чагіна дозволила йому повернути собі перше місце в підсумковому заліку.

За матеріалами dakar.net.ua

Зараз ви читаєте новину «Український екіпаж у футболках "Шахтаря" завершив виступи на Дакарі-2011». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі