середа, 29 січня 2014 17:35

Україна вийшла у півфінал Кубка Співдружності

Україна вийшла у півфінал Кубка Співдружності
ФОТО: ffu.org.ua

Молодіжна збірна команда України пробилась до півфіналу Кубка Співдружності, впевнено перегравши у чвертьфінальному матчі команду Литви з рахунком 4:1.

З перших хвилин матчу українці заволоділи ініціативою на полі та почали один за одним створювати небезпечні моменти біля воріт суперника. Проте відкрили рахунок у цьому матчі саме литовці − перша ж атака підопічних Армінаса Нарбековаса на 10-й хвилині завершилась взяттям воріт Махарадзе.

Тож, вперше на цьогорічному Кубку Співдружності збірна України опинилась у ролі наздоганяючої. Після пропущеного голу "синьо-жовті" не знітилися, а продовжили атаки воріт суперника − особливо небезпечний характер несли флангові атаки. Протягом шести хвилин від переваги литовців у рахунку не лишилося і сліду − у складі української "молодіжки" відзначились Приндета, Юрченко і Тотовицький. Після цього наша команда ще могла забити не один м'яч. Гостроту біля воріт суперників створювали дальні удари Владислава Калітвінцева та стандартні положення, проте більше голів в першому таймі глядачі не побачили.

Відразу після свистка арбітра, який сигналізував про початок другого тайму, українцям вдалось довести рахунок до розгромного. Свій третій м'яч на турнірі забив Леонід Акулінін. Після цього українці продовжували атакувати, постійно змушуючи працювати воротаря збірної Литви. Коли ж і голкіпер виявлявся безсилим, на допомогу приходила поперечина воріт. Тож, закономірна перемога підопічних Сергія Ковальця, які впевнено крокують до півфіналу змагань.

У наступній стадії турніру збірна України поміряється силами зі збірною Білорусі. Цей матч відбудеться 31 січня о 14:30 за київським часом.

Кубок Співдружності-2014

Група "А"

Україна U-21 − Литва U-21 − 4:1

Голи: Приндета (25), Юрченко (28), Тотовицький (31), Акулінін (46) - Саламанавичюс (15)

Україна: Махарадзе - Писько (Гончар, 46), Вакуленко (Мишньов, 54), Братков (Сваток, 61), Приндета, Юрченко, Мемешев (Пучковський, 78), Калітвінцев, (Блізніченко, 66), Тотовицький (Мякушко, 61), Маліновський (Акулінін, 46), Мірошниченко

Зараз ви читаєте новину «Україна вийшла у півфінал Кубка Співдружності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі