понеділок, 12 березня 2007 17:32

Україна готова прийняти збірні Вірменії та Азербайджану

Федерація футболу України (ФФУ) знаходиться в курсі останніх розмов про те, що матчі між збірними Азербайджану та Вірменії в рамках відбірного турніру чемпіонату Європи 2008 року можуть пройти в Донецьку, інформує football.ua.

Про це azerisport.com повідомив прес-секретар ФФУ Валерій Никоненко, 53 роки.

- Ми не тільки в курсі. Більш того, президент Федерації футболу України Григорій Суркіс сам запропонував такий варіант під час зустрічей з представниками футбольних асоціацій обох країн. Україна готова провести цей матч на високому рівня, - пояснив він.

Никоненко, правда, відзначив, що необхідне відповідне розпорядження UEFA.

- Якщо UEFA доручить проведення цих матчів Україні, то можете не сумніватися в тому, що вони пройдуть тут без ексцесів, - підкреслив співробітник ФФУ.

- Матчі можуть пройти і не в Донецьку. Є, наприклад, варіант з Одесою. Київ, швидше за все, доведеться виключити. Адже 12 вересня ми повинні приймати тут збірну Італії, - сказав Никоненко.

Ініціатива проведення матчів на нейтральному полі належала азербайджанцям. Вірмени погодилися лише на одну гру на нейтральному полі. Інша має відбутися в Єревані.

Зараз ви читаєте новину «Україна готова прийняти збірні Вірменії та Азербайджану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі