понеділок, 20 червня 2011 13:25

"Україна - це воскова фігура" - іспанські ЗМІ про матч збірних на Євро-2011

"Україна - це воскова фігура" - іспанські ЗМІ про матч збірних на Євро-2011

Збірна України розгромно програла іспанській "молодіжці" (0:3) у матчі 3-го туру групового етапу Євро-2011 (U-21). Пропонуємо вашій увазі огляд іспанської преси, підготовлений 11na11.

Diario AS

Як ми з'ясували до матчу, Україна - велика команда з сімома гравцями, заграними у національній збірній, і на чолі з тренером Палом Яковенком, півзахисником "Динамо" Лобановського. Але це здалося тільки спочатку. Після удару на третій хвилині від Дідака стало зрозуміло, ця Україна - це воскова фігура.

Ярослав Ракицький - жорсткий. Виходив на поле в якості зірки, багато грубо фолив, але завершив матч без попередження.

Денис Гармаш - що за день! Починав гру в центрі поля, проте виявився на місці захисника і сфолив у своєму штрафному майданчику. В результаті - чистий пенальті і червона для Гармаша.

Marca

Іспанія переступила Україну 3-0, чим забезпечила собі півфінал проти білорусів. Але не Олімпіаду - адже англійці програли. І білоруси не мають стати для нас суперником, адже вони схожі на Україну. Щоб дістатися Лондона, треба проходити у фінал. Проте результат півфіналу легко вгадати.

Sport

Після блискучого матчу з чехами, Тьяго і тут був неперевершеним. Це "водій гри", який зростає з кожною грою. Якщо перший гол не такий закономірний, то другим ми продемонстрували свій клас. Україна так і не показала того, про що всі так багато говорили.

Зараз ви читаєте новину «"Україна - це воскова фігура" - іспанські ЗМІ про матч збірних на Євро-2011». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі