понеділок, 21 грудня 2015 10:21

Український футболіст пішов працювати у поліцію

Український футболіст пішов працювати у поліцію
Євген Апришко (праворуч) виступав у команді другої ліги "Кремінь" fckremen.com

30-річний Євген Апришко залишив склад "Кременя" (Кременчук) та 21 грудня почне навчання на поліцейського у Києві.

"Покинув "Кремінь", тому що рано чи пізно довелося б шукати собі роботу. Скажу, що "Кремінь" залишається для мене рідним домом. Спасибі всім за співпрацю, починаючи від керівництва, закінчуючи працівниками стадіону. Це дуже велика родина, яка працює на благо розвитку дитячого футболу і головної команди.

Життя не стоїть на місці. Час іде, а ми не стаємо молодшими. Вік вносить свої корективи в кар'єру футболіста. Було б добре, якби футболіст грав до 65 років і спокійно вийшов на пенсію. А так необхідно думати про майбутнє. Тут в Кременчуці у мене сім'я. Дитина, яку необхідно виховувати і вчити. Колись було необхідно зробити цей крок - шукати роботу. Тим більше, поліція трохи наближена до футболу, адже я теж веду здоровий спосіб життя. І поліція також не стоїть на місці, потрібно працювати. Сподіваюся, все вийде.

Як поставилися до рішення в "Кремені"? Із розумінням. Кожен розуміє, що рано чи пізно футбол закінчиться і буде необхідно шукати роботу. А зараз у нас не так багато робочих місць. Тому я зробив цей крок, хоча він був важким для мене. Футбол залишається у мене в крові і серці", - цитує Апришка "Телеграф".

Євген Апришко - півзахисник команди другої ліги України "Кременя". У 2003 році дебютував за "Сталь" Дніпродзержинськ. 2004 р. грав за "Титан" Армянськ, а у 2006 році "Нафком" Бровари. 2007 р. перейшов до кременчуцького "Кременя", а наступного року повернувся до броварської команди. У 2008 р. грав за "Кремінь". Через два сезони гри у футболці "синьо-білих" Євген виступав за свою першу професійну команду "Сталь". З 2010 року і до сьогодні Євген Апришко захищав кольори "синьо-білого" "Кременя". Євген за "Кремінь" відіграв 178 поєдинків, забивши при цьому 19 м'ячів.

Зараз ви читаєте новину «Український футболіст пішов працювати у поліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі