понеділок, 03 вересня 2007 10:57

Українські легкоатлети виграли дві медалі чемпіонату світу

 

У неділю в японській Осаці завершився чемпіонат світу з легкої атлетики. У медальному заліку збірна України посіла 27-ме місце. Срібну нагороду виграла Людмила Блонська у семиборстві. "Бронзу" на дистанції 1500 метрів в останній день змагань виборола Ірина Ліщинська. Першою стала команда США (14 золотих, 4 срібні та 8 бронзових медалей).

За крок від п"єдесталу зупинився український стрибун у довжину Олексій Лукашевич. З результатом 8.25 метрів він став четвертим. На дистанції 110 метрів з бар"єрами Сергій Демидюк фінішував шостим з національним рекордом України - 13.22 секунди. Шостою також стала Олена Антонова у метанні диска.

До першої вісімки також потрапили Ольга Саладуха (потрійний стрибок, 7-ме місце), Віта Паламар (стрибки у висоту, 7-ме місце), Наталія Фокіна-Семенова (метання диска, 8-ме місце) та Наталія Добринська (семиборство, 8-ме місце).

Спортсмени, які потрапили до першої вісімки, отримали грошові премії від Міжнародної федерації легкої атлетики.


Фото: REUTERS
Зараз ви читаєте новину «Українські легкоатлети виграли дві медалі чемпіонату світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі