четвер, 03 травня 2018 19:22

Українець заробив з болгарським клубом 400 тисяч євро

Українець заробив з болгарським клубом 400 тисяч євро
Пластун непогано підзаробив у Болгарії. Фото: tuttomercato

Український легіонер "Лудогорця" Ігор Пластун зізнався, які преміальні отримав за перемогу в чемпіонаті Болгарії.

"Фінансовий бонус за чемпіонство? Крім премій, які ми маємо за кожну перемогу в чемпіонаті, є така фішка, як відрив від найближчого конкурента. Чим він більший, тим вище заохочення. Це для того, щоб у футболістів не пропадала мотивація навіть незважаючи на те, що колектив задовго до закінчення першості виграв золоті медалі.

Минулого сезону кожен такий бал приносив команді 25 тисяч євро. Нескладно порахувати, що випередивши "Левскі" на 16 очок, ми заробили 400 тисяч євро. А потім ця сума розподілялася в залежності від того, хто скільки матчів і хвилин зіграв.

Не думали, що станемо чемпіонами в минулому турі. Всі розраховували, що для "Лудогорця" золотий матч відбудеться 5 травня проти ЦСКА, але наш головний конкурент в першості поступився "Ботеву", це і стало вирішальним фактором.

Чи відпустить головний тренер основних гравців у відпустку раніше? Найближчі два тури у "Лудогорця" матчі з принциповими суперниками - ЦСКА і "Левскі". За болгарським мірками це дербі, тому в цих поєдинках ні про яку відпустку думок бути не може, настрій найсерйозніший. А вже після зустрічей футболістам, на яких була найбільше навантаження в сезоні, у вигляді бонусу нададуть трохи більше відпочинку", - сказав Пластун інтерв'ю "Команда №1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не вчаться у школі, не служать в армії, у слові "футбол" роблять по три помилки" - гендиректор "Зорі" про нинішніх футболістів

Ігор Пластун має досвід виступів у київській "Оболоні" і львівських "Карпатах", звідки і перебрався в Болгарію.

Зараз ви читаєте новину «Українець заробив з болгарським клубом 400 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі