субота, 29 червня 2019 02:13

Українці здобули ще дві медалі на Європейських іграх

Українці здобули ще дві медалі на Європейських іграх
Україна продовжує здобувати перемоги на Європейських іграх. Фото: Сегодня

Збірна України здобула п'ять нагород у восьмий день змагань на II Європейських іграх, що тривають у білоруському Мінську, з них дві золоті.

"Золото" здобула борчиня Юлія Ткач, яка виступає у ваговій категорії до 62 кг. У фінальній сутичці українка перемогла представницю Азербайджану Ельміру Ґамбарову з рахунком 4:0, повідомляє прес-служба збірної України.

Іще одну нагороду найвищого ґатунку вибороли українські легкоатлети в командних змаганнях, які проходили в дев'яти дисциплінах: біг на 100 метрів серед чоловіків і жінок, бар'єрний біг серед жінок і чоловіків (100 і 110 метрів відповідно), метання списа (жінки), стрибки в довжину (жінки) та у висоту (чоловіки), мішана естафета 4×400 метрів і мішана комбінована естафета переслідування (800 м – 600 м – 400 м – 200 м)

Єдине "срібло" за день в активі борчині Оксани Лівач, яка виступала у ваговій категорії до 50 кг. У сутичці за золоту нагороду Лівач поступилася ексукраїнці Марії Стадник, яка зараз виступає за Азербайджан.

Бронзовим призером став боксер Євген Барабанов (до 69 кг) та Олена Костевич і Павло Коростильов – у стрільбі з малокаліберного пістолета на 25 метрів серед мішаних пар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, де пройде зимова Олімпіада-2026

Загалом збірна України виборола на цей час 32 нагороди: 9 золотих, 12 срібних і 11 бронзових. У таблиці командних здобутків "синьо-жовті" йдуть четвертими, після Росії, Білорусі й Італії.

Зараз ви читаєте новину «Українці здобули ще дві медалі на Європейських іграх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі