пʼятниця, 05 жовтня 2012 15:49

УЄФА визнав БАТЕ кращою командою тижня

УЄФА визнав БАТЕ кращою командою тижня
УЄФА оцінив ляпас БАТЕ, нанесений "Баварії". Фото: ria.ru

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) назвав білоруський БАТЕ командою тижня в Європі. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

2 жовтня БАТЕ на своєму полі обіграв мюнхенську "Баварію" (3:1) в рамках групового турніру Ліги чемпіонів. "Білоруський клуб безумовно зробив висновки зі своїх попередніх виступів у Лізі чемпіонів", - йдеться в повідомленні УЄФА.

Перемога над фіналістом минулого розіграшу турніру стала для БАТЕ другою у поточному розіграші Ліги чемпіонів. Раніше білоруські футболісти в гостях обіграли французький "Лілль" (3:1). БАТЕ з шістьма очками одноосібно очолює групу F.

Голом тижня визнаний результативний удар захисника грозненського "Тереку" Мартіна Іранека у ворота краснодарської "Кубані" (1:2) в матчі чемпіонату Росії. На 35-й хвилині зустрічі Іранек зважився на дальній удар майже від центрального кола, після чого м'яч залетів у ворота.

Кращим гравцем минулого тижня названий півзахисник іспанської "Малаги" Елізеу. У грі Ліги чемпіонів з бельгійським "Андерлехтом" (3:0) португалець оформив дубль.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА визнав БАТЕ кращою командою тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі