пʼятниця, 09 квітня 2021 18:49

УЄФА відсторонив арбітра, який взяв автограф у Голанда

УЄФА відсторонив арбітра, який взяв автограф у Голанда
Суддя взяв автограф заради благодійності. Фото: скріншот

УЄФА вирішив покарати румунського арбітра Октавіана Шовре, який взяв автограф у Ерлінга Голанда перед матчем "Манчестер Сіті" – "Боруссія Дортмунд".

Голова суддівського комітету УЄФА Роберто Розетті вщент розкритикував такий інцидент після єврокубкового поєдинку Sky Sports.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько Голанда назвав клуб, куди хоче перейти Ерлінг

"Ви відповідаєте за свою поведінку і поведінку членів вашої команди, коли працюєте на матчах УЄФА. Якщо ви хочете, щоб вас поважали так само як і гравців, навіщо просити в них автограф і футболку? Вони просять вас про це? Це просто неприпустимо, це питання гідності. Не забувайте про кількість телекамер під час матчів УЄФА – вони знімають все",– заявив Розетті.

Тепер Шовре буде відсторонений до кінця сезону від роботи на футбольних матчах.

Перед матчем 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "МС" - "Боруссія" Дортмунд Октавіан Шовре взяв автограф у форварда гостей Ерлінга Голанда на картках.

Арбітр пояснив, що не брав для себе автограф. Картки з підписом футболіста будуть виставлені на аукціон, гроші з якого підуть на благодійність.

Гра завершилася перемогою "Ман Сіті" -2:1.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА відсторонив арбітра, який взяв автограф у Голанда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі