вівторок, 14 березня 2017 15:19

УЄФА помилував арбітра матчу "Барселона" - ПСЖ

УЄФА помилував арбітра матчу "Барселона" - ПСЖ
До Айтекіна було багато запитань по суддівству в матчі "Барселона" - ПСЖ. Фото: dynamo.kiev.ua

Арбітра матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між "Барселоною" і ПСЖ (6:1) Деніза Айтекіна не покарають з боку УЄФА.

Про це повідомляє bfmtv.com з посиланням на внутрішні джерела в асоціації.

"Після кожної гри в УЄФА аналізують роботу суддівської бригади, щоб вирішити, які матчі в майбутньому вони обслуговуватимуть. Також обговорюється питання, чи варто карати рефері, якщо в цьому є необхідність. Для нас же матч між "Барселоною" і ПСЖ закінчився з фінальним свистком, нічого більше", - заявили в УЄФА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арбітр обматюкав гравців ПСЖ у матчі з "Барселоною"

Арбітр продовжить працювати у матчах найпрестижнішого європейського клубного турніру.

Каталонська "Барселона" стала першою у футбольній історії командою, яка пройшла до наступного раунду плей-офф Ліги чемпіонів після поразки з рахунком 0:4 у першому матчі.

Сам матч відзначився спірними рішеннями Айтекіна. Арбітр призначив у ворота парижан два пенальті. При цьому не поставив 11-метровий у ворота каталонців за фол Хав'єра Маскерано на Анхелі Ді Марії.

Повідомлялося, що глава суддівського комітету ФІФА П'єрлуїджі Колліна має намір відсторонити Айтекіна від суддівства в матчах Ліги чемпіонів до кінця поточного сезону.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА помилував арбітра матчу "Барселона" - ПСЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі