пʼятниця, 22 травня 2009 17:51

УЄФА назвала Дрогба та Босінгву хуліганами

Автор: reuters.com
 
УЄФА звинуватила двох футболістів англійського "Челсі" - Дідьє Дрогба та Жозе Босінгве у неспортивній поведінці - образі головного судді у півфінальному матчі-відповіді Ліги чемпіонів з іспанською "Барселоною", норвежця Тома-Хеннінга Евребе, повідомляє AP.

Також звинувачення пред"явлені і керівництву клубу за те, що "не проконтролювало поведінку гравців і вболівальників, які кидали на поле сторонні предмети". Як йдеться в сьогоднішній заяві УЄФА, Дрогба та Босінгва порушили правила поведінки, висловивши в адресу судді образливі фрази. Евребе, на думку гравців, не дав кілька пенальті у матчі-відповіді 1/2 фіналу.

УЄФА "пробачила" німецького півзахисника Міхаеля Баллака

Тепер клуб, а також Дрогба та Босінгва повинні представити письмові пояснення в УЄФА до 29 травня. Дисциплінарний комітет УЄФА прийме рішення про покарання на своєму засіданні 17 червня. Футболістам загрожує усунення від матчів Ліги чемпіонів, а клубу - проведення матчу без глядачів.

Разом із тим, УЄФА "пробачила" німецького півзахисника Міхаеля Баллака, який також бурхливо виражав незадоволеність діями Евребе на останніх хвилинах матчу.

mirror.co.uk, livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «УЄФА назвала Дрогба та Босінгву хуліганами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі