субота, 01 травня 2010 13:02

Участь Шевченка в матчі з "Закарпаттям" знаходиться під питанням

Участь Шевченка в матчі з "Закарпаттям" знаходиться під питанням

Ужгородське "Закарпаття", яке веде боротьбу за виживання не зможе зіграти з претендентом на "золото" - київським "Динамо" - в оптимальному складі.

Закарпатці прибули до Києва за день до матчу. Допомогти команді в матчі з "Динамо" не зможуть голкіпер Дмитро Бабенко, а також Рубен Гомес і Володимир Браїла. На інших основних гравців Ігор Гамула може розраховувати.

Не без кадрових проблем і у киян. Як повідомляє прес-служба "Динамо", участь Андрія Шевченка і Мілоша Нінковича в матчі 28-го туру Прем'єр-ліги з "Закарпаттям" під питанням через ушкодження.

Точно не допоможе "Динамо" в майбутньому матчі нападаючий Роман Зозуля, якого було вилучено в матчі минулого туру проти "Карпат".

Цілком можливо, тренерський штаб не буде ризикувати здоров'ям провідних футболістів напередодні важливого протистояння з "Шахтарем", а завдання перемогти над "Закарпаттям" будуть вирішувати хлопці, які є в наявності.

За матеріалами ua-football.com, zakarpattja.uz.ua

Зараз ви читаєте новину «Участь Шевченка в матчі з "Закарпаттям" знаходиться під питанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі