середа, 31 липня 2019 20:11

Уболівальники не вірять, що "Динамо" здатне скинути "Шахтар" з трону

Уболівальники не вірять, що "Динамо" здатне скинути "Шахтар" з трону
"Динамо" три роки не може виграти чемпіонат

Уболівальники "Динамо" не вірять у те, що їхній клуб зможе вже в цьому році відібрати чемпіонський титул у "Шахтаря". 41% сподівається, що гегемонія "Шахтаря" перерветься, ще 58% налаштовані песимістично. Про це свідчить опитування на нашому сайті.

Зневіра має кілька складових. Першою вважаю незмінність тренерського складу на чолі з Олександром Хацкевичем. Якби білорус мав щось показати, обов'язково зробив би це в попередні сезони. Однак він нічого не виграв тоді, то й не виграє й зараз.

Другою причиною вони називають кращу індивідуальну майстерність гравців "Шахтаря". "У нас немає гравців рівня Ісмаїлі, Тайсона і Марлоса", – бідкаються вболівальники киян. Хоча таке твердження відносне. У 1996 році "Динамо" програло все в єврокубках – поступилося "Рапіду" й "Ксамаксу". Але через рік із тих самих виконавців Валерій Лобановський зліпив команду, яка громила "Барселону". Тому виконавська майстерність теж великою мірою залежить від персони тренера.

Остання вагома причина для песимізму – погана організація справи в клубі. Це – "заслуга" президента. Менеджмент "Динамо" у всьому поступається "Шахтарю", рішення президента щодо купівлі й продажу гравців багато в чому емоційні й не піддаються логіці. В команді тренери й більшість гравців не говорять англійською, що утруднює комунікацію для легіонерів.

Перемога киян у чемпіонаті, якщо вона матиме місце, станеться всупереч об'єктивним причинам. Лише кардинальні зміни здатні змінити стан справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 головних запитань нового сезону УПЛ: на нас чекає чемпіонська інтрига

Сьогодні гранди українського футболу стартували в чемпіонаті України. "Шахтар" о 19-00 розпочав матч на виїзді проти "Олександрії", а "Динамо" в 19-30 вийшло на поле у Львові проти "Карпат".

Зараз ви читаєте новину «Уболівальники не вірять, що "Динамо" здатне скинути "Шахтар" з трону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі