вівторок, 03 липня 2012 11:59

У Тимощука буде новий спортивний директор

У Тимощука буде новий спортивний директор
Маттіас Заммер був легендою "Боруссії" Дортмунд ФОТО: fanat.ua

Керівництво "Баварії" прийняло рішення призначити на пост спортивного директора клубу Маттіаса Заммера, який змінив на цій посаді Крістіана Нерлінгера, повідомляє офіційний сайт мюнхенців.

Рішення розлучитися з Нерлінегром було прийнято після спільно проведеного аналізу виступів команди в минулому сезоні, а також у зв'язку з різницею в думках щодо подальшої стратегії розвитку клубу.

Голова наглядової ради клубу Улі Хенесс висловив свою подяку Нерлінгеру і надію на те, що стосунки, що склалися між ним і "Баварією", залишаться такими ж.

"Я бажаю "Баварії" тільки кращого і всіляких успіхів, - прокоментував свою відставку Нерлінгер. - Я провів тут чудовий час і сподіваюся зберегти свої стосунки з клубом вже в якості друга".

До цього призначення Заммер працював спортивним директором в Німецькій футбольній асоціації (DFB), де був, відповідно, звільнений від своїх обов'язків зранку у понеділок.

Зараз ви читаєте новину «У Тимощука буде новий спортивний директор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі