середа, 09 листопада 2011 10:58

"У тихому болоті чорти водяться" — Блохін про Безуса

"У тихому болоті чорти водяться" — Блохін про Безуса

Нападаючий полтавської "Ворскли" Роман Безус може дебютувати у національній команді України матчем проти Німеччини. Про це на прес-конференції у вівторок, 8 листопада, розповів наставник українців Олег Блохін.

"Протягом певного часу ми слідкували за футболістом. За цей час він показав певний рівень гри і не падав нижче цієї планки. Як у той час грала "Ворскла", це вже інше питання. Шанс ми йому дамо. Може він вийде і у стартовому складі. За такого становища, коли збірна не може розраховувати на десятьох гравців, це буде нормально. Чому б і ні?

Крім того, треба дивитися у майбутнє. Дехто вже оголосив, що закінчить кар'єру після Євро-2012. Хтось має їх замінити. Такі от хлопці і гратимуть у відборі ЧС-2014. Це вже не молодіжна збірна. Тут грають чоловіки, це інший рівень. Візьме шанс — добре.

Я сьогодні говорив з ним. Упертості йому вистачає, у позитивному сенсі цього слова."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України втратила 10 гравців перед Німеччиною

Журналісти відзначили, що на вигляд Безус дуже скромний.

"А-га. У тихому болоті чорти водяться. Роман — хороший хлопчик. Шанс у нього є. Подивимося візьме він його чи ні. Одна справа грати за "молодіжку" і зовсім інша захищати кольори національної збірної. Матч з Німеччиною стане гарною перевіркою. Австрійці також не слабші."

Знову отримали виклик у збірну ще вчорашні дебютанти Євген Селін з "Ворскли" та Денис Гармаш з "Динамо".

"Ми знову даємо цим футболістам шанс. Триває їхня перевірка, але на даний момент вони мене влаштовують. Їм потрібно підтримувати свій теперішній рівень і рости далі. Якщо вони не відповідатимуть моїм вимогам, то не отримають виклик у збірну. Загалом, це стосується всіх футболістів", - додав Блохін.

Нагадаємо, матч Україна — Німеччина пройде 11 листопада на НСК "Олімпійський". Початок о 21:45, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"У тихому болоті чорти водяться" — Блохін про Безуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі