вівторок, 02 березня 2010 10:30

У срібного призера Пекіна Андрія Стадника пограбували квартиру і вкрали машину

У срібного призера Пекіна Андрія Стадника пограбували квартиру і вкрали машину

Срібного призера Олімпійських ігор у Пекіні-2008 Андрія Стадника (27 років) біда підстерегла там, звідки він ніколи не чекав підступу. Поки львів"янин проводив тренувальні збори у Кончі-Заспі, в його львівську двокімнатну квартиру заявилися злодії.

Винесли з квартири все - ювелірні вироби, нові речі, побутову техніку, включаючи величезний плазмовий телевізор, пристрій для відстрілу гумовими кулями Форт-12 СМ, 3500 доларів, дві дюжини сувенірних пляшок з коньяками і віскі.

Попутно викрали чорну "Мазду" Стадника, яка стояла біля будинку. Але найнеприємніше для потерпілого - злодії забрали дві олімпійські нагороди - срібну медаль Андрія і бронзову його дружини Марічки, яка завоювала її в Пекіні, виступаючи за збірну Азербайджану.

- Мені про пограбування подзвонив і повідомив мій товариш. А йому про це сказав сусід, - розповідає спортсмен. - Чесно кажучи, я відразу не зрозумів, у чому справа. А потім таке зло взяло! Ввечері того ж дня я відпросився у тренерів збірної і виїхав до Львова. Приїжджаю до дому, бачу - немає машини. Я залишив "Мазду" під будинком. Виявилося, її теж вкрали! Піднявся в квартиру - вона вже опечатана.

- Квартиру вам подарували за успішний виступ на Олімпіаді в Пекіні?

- Де там. Мені взагалі нічого за Олімпіаду не дали. Але справа не в цьому. Приїхав я, провели опис. Виявилося, що злодії забрали все що тільки можна. Почали опитувати сусідів - ніхто нічого не бачив.

- Правда, що з бару винесли всі пляшки з алкоголем?

- Хтось збирає марки, хтось значки, хтось тарілки. Я ж збирав сувенірні пляшки з елітними сортами коньяку та віскі. Там витримка у деяких пляшок по 30 років. Свою барну колекцію збирав протягом п"яти років. Одну пляшку взагалі за 800 євро купував. Думаю, злодії чудово знали, що вони беруть.

- Сейф у квартирі був?

- Був. Але його зламали. Забрали звідти зброю і другий комплект ключів від машини. Я пістолетом практично не користувався - тільки пару раз по пляшках стріляв. Злодії винесли все цінне - шуби, дублянку, кросівки. Навіть нові борцівки забрали. Найголовніше, викрали медалі. А я і Марічка стільки сил витратили, щоб ці нагороди завоювати. Кажу злодіям через вашу газету: поверніть хоча б наші з дружиною олімпійські медалі!

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «У срібного призера Пекіна Андрія Стадника пограбували квартиру і вкрали машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі