вівторок, 30 червня 2009 14:44

У складі "Шахтаря" засвітився 18-річний талант

У складі "Шахтаря" засвітився 18-річний талант

Роздумуючи з приводу найкращого гравця матчу "Шахтар" – "Кошіце" (4:1), Мірча Луческу прийшов до висновку, що є сенс виділити представника молодіжного складу Віталія Віценца. Зрозуміло, в якомусь сенсі ця оцінка - аванс. Але, з іншого боку, зухвалий резервіст провів відмінний збір з першою командою і заслужив заохочення.

- Як ти себе відчував, знаходячись серед не просто старших, але набагато досвідченіших футболістів?

- Перший час, звичайно ж, було складно, - зізнався в інтерв"ю прес-службі "Шахтаря" 18-річний півзахисник. - Хвилююче і незвично. Самі дивіться - я в першій команді "Шахтаря"! Це ж мрія. І величезна відповідальність. Нічого, звик, втягнувся. Зрозуміло, дуже старався.

- Показалося, що ти тяжієш забивати. Відчувалася така націленість на ворота.

- Взагалі-то, я комфортніше відчуваю себе на місці опорного півзахисника. Але мене ставили під нападаючими. Намагався показати себе і на цій позиції.

Капітан команди Даріо Срна, звертаючись до представників прес-служби "Шахтаря", попросив написати, його слова: "Цей хлопець буде ТОП-гравцем". Така оцінка дорогого коштує. Вітаємо Віталія з успіхом і бажаємо не зазнатися, а продовжувати працювати і рухатися вперед.

Товариський матч

"Шахтар" - "Кошіце" - 4:1 (1:1)

Голи: Полянський (25), Срна (51, 64), Віценец (86) - В"язанко (2).

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «У складі "Шахтаря" засвітився 18-річний талант». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі