четвер, 25 червня 2009 09:37

"Срна не той гравець, якого продають в останній день міжсезоння" - агент футболіста

"Срна не той гравець, якого продають в останній день міжсезоння" - агент футболіста

Агент капітана "Шахтаря" Даріо Срни Дамір Штімац розповів про ситуацію з можливим трансфером його клієнта з донецького клубу.

"Якщо Даріо не поїде з Донецька цього літа, то він не поїде вже ніколи! Він на вершині кар"єри, досяг зрілості як футболіст і грає найважливішу роль і в клубі, і в збірній. На нього є попит, і це найбільш відповідний момент для продажу.

В той же час у Даріо діє контракт з "Шахтарем", і зрештою все залежатиме від рішення президента Ахметова. У нас за ці роки склалися дуже хороші відносини з керівництвом клубу, і ми готові їх розвивати в тому ж руслі.

Офіційної пропозиції від клубів, що цікавляться моїм клієнтом, в Донецьку ще не отримували. На мій погляд, на це побічно вплинув Кубок Конфедерацій - окрім двох гучних переходів Кака і Роналду, на трансферному ринку за цей час практично нічого серйозного не відбулося.

Представники ряду великих клубів зверталися до мене, і я впевнений, що ці контакти у результаті матеріалізуються у вигляді серйозної пропозиції. Клуби не називатиму, але скажу, що всі вони відповідають критеріям президента "Шахтаря".

Не люблю говорити про цифри, оскільки ринок динамічний і непередбачуваний. Сума трансферу - справа продавця і покупця. Моя ж роль в тому, щоб максимально зближувати їх позиції. Даріо відомий тим, що закриває повністю всю бровку, при тому що в клубі він більше виконує оборонні функції, а в збірній - наступальні. Такі універсали сьогодні дуже потрібні.

Цифрами, як правило, розкидаються ті, хто за них не відповідає. Люди, які реально щось вирішують, на цю тему в пресі вважають за краще не коментувати. Думаю, що після закінчення Кубка Конфедерацій слід чекати сплеску активності на трансферному ринку, у тому числі і з боку тих клубів, які намагаються придбати гравця на позицію Срни.

Не думаю, що ми чекатимемо кінця серпня, - Срна не той гравець, якого потрібно продавати в останній день міжсезоння. Сподіваюся, що в майбутніх 10-15 днів отримаємо конкретну пропозицію, після чого спробуємо оперативно закрити операцію. У будь-якому випадку це повинно відбутися до старту чемпіонату України", - сказав агент в інтерв"ю "Спорт день за днем".

Зараз ви читаєте новину «"Срна не той гравець, якого продають в останній день міжсезоння" - агент футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі