вівторок, 18 вересня 2012 20:00

"У "Шахтаря" великий стадіон і багато вболівальників" - футболісти "Нордшелланда"

"У "Шахтаря" великий стадіон і багато вболівальників" - футболісти "Нордшелланда"
Капітан "Нордшелланда" Ніколай Стокхольм ФОТО: shakhtar.com

Гравці данського "Нордшелланда" Ніколай Стокхольм та Андреас Лаудруп розповіли про підготовку команди до дебютного матчу у Лізі чемпіонів. У середу, 19 вересня, "дикі тигри" зіграють з донецьким "Шахтарем".

"Нам протистоятиме сильна та агресивна команда, яка показує видовищну гру, - розповів Стокхольм в ефірі каналу "Футбол". - Вся група сильна, але ми віримо у свою команду. Ми оптимістично налаштовані щодо завтрашнього матчу. Нас чекає важкий поєдинок, але ми постараємось зіграти у свою гру. У першу чергу будемо намагатися контролювати м'яч."

Нападник Андреас Лаудруп, гравець молодіжної збірної Данії і син легендарного Мікаеля Лаудрупа зазначив, що команда щаслива зіграти у найпрестижнішому клубному турнірі Європи.

"Ми постараємось зіграти у свою гру. Сподіваємось цього вистачить, щоб досягти позитивного результату. Я не нервуюсь перед дебютом. Навпаки, ми щасливі грати у Лізі чемпіонів.

У "Шахтаря" великий стадіон і багато вболівальників. Нам потрібно бути сконцентрованими, щоб не піддатися тиску трибун. Не думаю, що батько приїдемо в Донецьк. Можливо він подивиться мій матч по телевізору. Він не давав мені ніяких порад, але я отримав кілька підказок від одного з наших тренерів, який грав у матчах Ліги чемпіонів. Не можу вам їх відкрити."

Додамо, що матч "Шахтар" — "Нордшелланд" пройде у середу, 19 вересня. Пряма трансляція на телеканалі "Україна" о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"У "Шахтаря" великий стадіон і багато вболівальників" - футболісти "Нордшелланда"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі