неділя, 03 лютого 2013 15:27

"У "Шахтарі", мені пропонували будь-які гроші, щоб я залишився" - Вілліан

"У "Шахтарі", мені пропонували будь-які гроші, щоб я залишився" - Вілліан
Вілліан дебютував за "Анжі" матчем проти "Динамо" ФОТО: ua.championat.com

24-річний бразильський півзахисник Вілліан, який перейшов з донецького "Шахтаря" в махачкалинський "Анжі", заявив, що фінансовий аспект не мав для нього пріоритетного значення.

"Не вірте тим, хто стверджує, що, вибравши "Анжі", я спокусився на великі гроші. Зовсім ні. Я непогано заробляв і в "Шахтарі", де мене, до речі, все влаштовувало і де до мене всі чудово ставилися. Виграв з цим клубом чимало титулів, причому не тільки в Україні, але і в Європі. але прийшла пора змінити обстановку. Зрештою, я провів у Донецьку п'ять з половиною років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Динамо зіпсувало дебют Вілліана в "Анжі"

Поговоривши з Сулейманом Керімовим, зрозумів, що "Анжі" - дуже амбітний, довгостроковий проект. У Махачкалі думають не тільки власне про клуб, але і про створення сучасної спортивної інфраструктури, про розвиток футболу в республіці. Це дуже важливо.

А що стосується фінансів, то вони, повторюю, для мене не на першому місці. У "Шахтарі", між іншим, мені пропонували будь-які гроші, щоб я залишився ... " - цитує Вілліана "Спорт-экспресс".

Зараз ви читаєте новину «"У "Шахтарі", мені пропонували будь-які гроші, щоб я залишився" - Вілліан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі