понеділок, 06 серпня 2018 17:11

У "Реалі" визначилися щодо довіри Луніну

У "Реалі" визначилися щодо довіри Луніну
Луніна високо оцінили в Іспанії. Фото: ФК "Реал"

"Реал" має повну довіру до Андрія Луніна після кількох тижнів у клубі. У матчі проти "Ювентуса" український голкіпер продемонстрував, чому "вершкові" стежили за ним протягом 2 років. Про це стверджує видання Marca.

На думку іспанського клубу, у "гігантського українця" є все, щоби вийти на високий рівень. Спершу в "Реалі" вважали, що конкуренція з Лукою Зіданом завадить прогресові Андрія, проте тепер вони переконані, що Лунін впорається із тиском, аби залишитись у Мадриді.

Проте, якщо "Реал" таки підпише Тібо Куртуа, конкурувати за місце в запасі з Кейлором Навасом українцю не вдасться. За таких умов "королівський" клуб розглядає можливість здати Луніна в оренду іспанській команді.

Наразі Андрій доводить свої прагнення залишитись у "Реалі", наприклад, вивчаючи іспанську. У матчі Міжнародного кубку чемпіонів проти "Ювентуса" Лунін з'явився на полі на 64-й хвилині та зберіг ворота сухими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Лунін не пропустив у матчі з "Ювентусом" - відео

До Мадрида український голкіпер перебрався з луганської "Зорі".

Зараз ви читаєте новину «У "Реалі" визначилися щодо довіри Луніну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі