неділя, 27 грудня 2009 10:53

У "Локомотиві" звільнився "травматичний" номер

У "Локомотиві" звільнився "травматичний" номер

Півзахисник "Локомотива" Дмитро Торбінський вирішив змінити свій сьомий номер, під яким до Торбінського в клубі грав Марат Ізмайлов, на 21-ій. Про це сам гравець заявив в інтерв"ю офіційному сайту клубу.

"Це моя ініціатива. Будь така можливість, зробив би це ще в ході сезону", - заявив Торбінський. За його словами, у нього через травми непросто складався сезон, і необхідно було щось змінити. Після цього він пригадав, що під сьомим номером грав Ізмайлов, який також був схильний до травм.

Чому Торбінський вибрав саме 21 номер, він не уточнив, відзначивши лише, що він був вільний.

Раніше російські ЗМІ передавали, що головний тренер "Локомотива" Юрій Сьомін не проти повернути в команду Марата Ізмайлова. Той залишив команду в 2007 році, перейшовши в лісабонський "Спортінг" спочатку на правах оренди, а потім росіянин підписав з португальським клубом п"ятирічний контракт. У сезоні 2009-2010 Ізмайлов зіграв за "Спортінг" тільки три гру і не забив жодного гола.

Торбінський прийшов в "Локомотив" в 2008 році з московського "Спартака". В останньому сезоні він зіграв за свою команду 17 матчів, забив один гол і зробив п"ять результативних передач.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У "Локомотиві" звільнився "травматичний" номер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі