пʼятниця, 13 листопада 2009 17:18

У нас перевага за рахунок першого виїздного матчу - Шевченко

У нас перевага за рахунок першого виїздного матчу - Шевченко

У суботу, 14 листопада, збірні Греції та України зустрінуться в Афінах, а через чотири дні в Донецьку відбудеться матч-відповідь за вихід у фінальну частину Чемпіонату світу-2010.

"Думаю, у нас є невелика перевага за рахунок того, що перший матч ми проводимо на виїзді", - заявив форвард "Динамо" та збірної України Андрій Шевченко.

Чотири роки тому українці також боролися з греками за попадання на світову першість у Німеччині. Щоправда, тоді вони зійшлися на стадії групового етапу, і в підсумку успіх супроводжував Шевченко і компанію.

"Ми зобов"язані зіграти максимально дисципліновано. Греція має ряд виконавців високого класу. Вони добре діють на контратаках. Однак у нас уже є успішний досвід протистоянь з цією командою. Чотири роки тому ми виграли груповий етап і завоювали путівку на чемпіонат світу", - наводить слова Шевченка goal.com.

eurosport.ru

Зараз ви читаєте новину «У нас перевага за рахунок першого виїздного матчу - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі