вівторок, 24 лютого 2009 12:11

У "Металіста" проблеми з підготовкою до матчу із "Сампдорією"

У "Металіста" проблеми з підготовкою до матчу із "Сампдорією"

Підготовка "Металіста" до матчу-відповіді 1/16 фіналу Кубка УЄФА з "Сампдорією" ускладнена складними погодними умовами. Харків"янам доводиться тренуватися на полі зі штучним покриттям, щоб не зіпсувати газон на клубній базі і на стадіоні.

"Ми стали заручниками погодних умов, - сказав головний тренер харків"ян Мирон Маркевич.- Проте скаржитися не будемо, а намагатимемося з гідністю вийти з цієї складної ситуації. Звичайно, напередодні такого важливого матчу хотілося б працювати на природному покритті. Але вибору у нас немає.

"Ми стали заручниками погодних умов", - Мирон Маркевич.

Напевно, у вівторок, не чекаючи предматчевого тренування, ми випробуємо основне поле стадіону "Металіст". Знаю, що керівництво комплексу робить все можливе, щоб газон був у хорошому стані. І ми вдячні йому за це. Проте треба усвідомлювати те, що при таких морозах, ідеально підготувати поле до поєдинку просто нереально".

sport.com.ua, sport-express

Зараз ви читаєте новину «У "Металіста" проблеми з підготовкою до матчу із "Сампдорією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі