пʼятниця, 19 квітня 2024 16:57

"У мене є слава, статки, люди надихаються мною" - Ф'юрі сказав, що буде робити, якщо Усик переможе

"У мене є слава, статки, люди надихаються мною" - Ф'юрі сказав, що буде робити, якщо Усик переможе
Тайсон Ф'юрі запевняє, що у випадку поразки для нього мало що змінеться. Фото: Getty images

Британський боксер Тайсон Ф'юрі вже не думає про свою непереможність, розмислює про майбутнє.

Він заявив, що будь-який результат у поєдинку проти українця Олександра Усика особливо не вплине на нього. Якихось бурхливих емоцій він не відчуває, сказав Ф'юрі Sky Sports

"Циганський король" не збирається завершувати професійну кар'єру, яким би не був результат.

"Після завоювання беззаперечного титулу я не змінюся і залишуся тим самим хлопцем. У мене мільйон доларів у банку, чудова дружина, купа прекрасних дітей. У мене є собаки, дорогі автомобілі, прикраси, одяг. У мене є слава, статки, люди надихаються мною і багатьох я врятував від самогубства", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У команді Усика висловились про травму Ф'юрі

Ф'юрі написав три книги, працював у WWE, заспівав з Роббі Вільямсом, написав пісню Sweet Caroline. Він готував документальні фільми для ITV та Netflix.

"Я є дворазовим непереможеним чемпіоном світу у надважкій вазі і протягом кар'єри завоював 23 титули. Якщо я прийду туди, і мене приб'ють через дві хвилини, це буде типу: "Ну гаразд. Дуже вдячний і на добраніч. Хай благословить вас Бог. Побачимося в жовтні", - заявив Ф'юрі.

Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу мав відбутися 17 лютого у Саудівській Аравії. Однак Тайсон отримав розсічення над правим оком під час спарингу у тренувальному таборі.

Тому поєдинок перенесли на 18 травня. Він відбудеться у столиці Саудівської Аравії місті Ер-Ріяд.

Зараз ви читаєте новину «"У мене є слава, статки, люди надихаються мною" - Ф'юрі сказав, що буде робити, якщо Усик переможе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі