четвер, 18 липня 2019 16:01

У Лондоні хочуть відкрити футбольну школу імені Лобановського

У Лондоні хочуть відкрити футбольну школу імені Лобановського
Сергій Балтача має намір відкрити школу імені Лобановського в Лондоні

У Лондоні може розпочати діяти школа київського "Динамо".

Колишній футболіст київського "Динамо" Сергій Балтача має намір відкрити академію біло-синіх у Лондоні й назвати її на честь Валерія Лобановського. За його словами, в ідею потрібно вкласти 10 млн фунтів стерлінгів.

"Шукаємо інвестора. Вважаю, що це цікава бізнес-ідея. Мінімальне вкладення - від 10 мільйонів фунтів. Купується земля, будується готель. Фактично, невеликий спорткомплекс із футбольними полями. Вартість проекту може бути різна, залежно від місця розташування й архітектурного проекту. Може коштувати і 30 мільйонів ", - цитує Балтачу офіційний сайт "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партнери по "Вест Хему" влаштували Ярмоленку крижаний душ

Сергій Балтача виступав за "Динамо" протягом 12 сезонів у чемпіонаті СРСР (1976-1988), чотири рази ставши чемпіоном СРСР, також вигравши Суперкубок УЄФА і Кубок володарів Кубків. Також має досвід роботи в Англії на посаді тренера академії, де керував у "Чарльтоні" і "Челсі".

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні хочуть відкрити футбольну школу імені Лобановського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі