пʼятниця, 24 грудня 2010 14:33

У Краматорську відкрили льодовий каток

У Краматорську відкрили льодовий каток

У парку культури ім. Пушкіна урочисто відкрили перший у Краматорську льодовий каток "КрамГлобал Арена", зведений з урахуванням світових вимог до подібних споруд.

Запуск в експлуатацію арени розміром 26 на 56 метрів заокеанські організатори (міжнародна енергетична компанія "ContourGlobal", виклав десять мільйонів гривень) приурочили до Дня енергетика. Благоустрій прилеглої території сплачено з місцевої скарбниці. Відтепер тут зможуть одночасно кататися півтори сотні осіб.

Є прокат ковзанів, гараж для льодової техніки, службові приміщення. Заст. гендиректора "ContourGlobal" Кріс Чаттертон підкреслив: новинка - лише один із цілого ряду соціальних проектів, які реалізовуються ними в Краматорську.

"Ковзанка працюватиме з осені до весни, якщо погода не буде теплою, - заявив на відкритті мер Геннадій Костюков. - Ціна квитка невисока: вона лише буде покривати витрати на його утримання. Управляє ареною КП "Міст". Тут зможуть кататися діти з батьками і займатися хокеїсти. Упевнений: арена дасть імпульс спортивного та культурного життя нашого міста."

Випробувати майданчик вийшли майстри льодових ігор і віртуозного ковзання. А ввечері під захоплені крики численних глядачів тут відбувся хокейний матч спортсменів-аматорів.

За матеріалами Донецкие новости

Зараз ви читаєте новину «У Краматорську відкрили льодовий каток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі