субота, 10 липня 2010 11:59

У футболістів збірної Іспанії вкрали гроші і документи

У футболістів збірної Іспанії вкрали гроші і документи

Футболістів збірної Іспанії Серхіо Бускетса і Педро Родрігеса обікрали на чемпіонаті світу в ПАР. Злочинці проникли в готельні номери гравців і забрали близько 1800 євро. Бускетсу належали 800 євро, а Педро - тисяча євро. Крім того, у Бускетса пропали документи, повідомляє Associated Press.

Крадіжка сталася перед півфінальним матчем з Німеччиною (1:0), що відбувся 7 липня в Дурбані, але перші відомості про неї з'явилися в п'ятницю, 9 липня. Бускетс зізнався, що цей інцидент його засмутив, але додав: "Я б поміняв усі свої документи на Кубок світу".

Федерація футболу Іспанії (RFEF) відмовилася коментувати крадіжку. 11 липня в Йоганнесбурзі іспанці проведуть фінальний матч ЧС-2010 проти Голландії. Гра розпочнеться о 21:30 за київським часом і буде показана в прямому ефірі на каналі "ICTV" та "Першому національному".

Раніше на чемпіонаті світу жертвами злодіїв стали три футболісти збірної Греції, а також два члени адміністративного штабу збірної Уругваю. Крім того, нерідко з'являлися повідомлення про пограбування журналістів та вболівальників.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У футболістів збірної Іспанії вкрали гроші і документи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі