середа, 24 листопада 2010 17:11

У ФФУ призначення Ліппі назвали чутками

У ФФУ призначення Ліппі назвали чутками

Поширювані деякими українськими сайтами повідомлення про можливе призначення найближчим часом Марчелло Ліппі на посаду наставника національної команди України в черговий раз не отримали підтвердження у ФФУ.

У прес-службі Федерації футболу України цю інформацію, джерелом якої є італійська La Gazzetta Dello Sport, назвали черговими чутками.

Раніше президент ФФУ Григорій Суркіс уже спростовував той факт, що він ніби запропонував італійському тренеру очолити збірну України.

"Я не можу коментувати те, чого не було. Я з Ліппі не зустрічався. Я бачив його присутнім на матчі, але це не означає, що я з ним обговорював питання, пов'язані з призначенням на посаду тренера збірної України", - заявив Григорій Суркіс.

Як пише La Gazzetta Dello Sport, офіційно про підписання контракту між ФФУ і Ліппі оголосять на початку 2011 року, а до цього італійський спеціаліст вивчатиме можливості команди.

УКРІНФОРМ

Зараз ви читаєте новину «У ФФУ призначення Ліппі назвали чутками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі