четвер, 16 червня 2011 13:01

"У "Дніпрі" нікому нічого не пояснюють" - Калиниченко

"У "Дніпрі" нікому нічого не пояснюють" - Калиниченко

Колишній півзахисник "Дніпра" і збірної України Максим Калиниченко прокоментував свій перехід в сімферопольську "Таврію", який відбувся 15 червня.

"У нас з клубом був взаємний інтерес, тому ми швидко домовилися про все, - каже новачок кримчан. - Привернуло і бажання клубу вирішувати більш високі, ніж раніше, завдання... Що поробиш, якщо я в "Дніпрі" не потрібен? Тому я в "Таврії".

У Дніпропетровську з зими Калиниченко тренувався тільки з молодіжним складом. Але чітких пояснень з цього приводу від тренера не отримав.

"У "Дніпрі" нікому нічого не пояснюють... Рамос? Я вже про нього встиг забути - він мені абсолютно нецікавий. Ні як людина, ні як тренер", - сказав футболіст.

Нагадаємо, угода Максима Калиниченка з новим клубом розрахована на два роки з можливою пролонгацією ще на один сезон. Крім Калиниченка склад "Таврії" також поповнив захисник Володимир Єзерський, який перейшов в сімферопольський клуб з луганської "Зорі".

Раніше новим головним тренером "Таврії" став екс-помічник Олега Блохіна в збірній України Семен Альтман.

Зараз ви читаєте новину «"У "Дніпрі" нікому нічого не пояснюють" - Калиниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі