понеділок, 03 грудня 2018 12:54

У "Динамо" з'явився новий партнер

У "Динамо" з'явився новий партнер
"Динамо" і "Фаворит" уклали договір про співпрацю. Фото: ФК "Динамо"

Київське "Динамо" підписало угоду з новим партнером - компанією "Фаворит Спорт", інформує офіційний сайт столичного клубу.

Сторони домовилися про співпрацю в рамках реклами, а також розвитку і популяризації футболу і здорового способу життя.

Окрім рекламних проявів, передбачених угодою, партнери будуть працювати над реалізацією соціальних проектів. Перш за все, мова йде про інвестиції в будівництво спортивних майданчиків, організацію аматорських турнірів із футболу серед різних вікових категорій. Не залишаться без уваги і вболівальники київського "Динамо", для яких буде розроблений окремий план активностей.

"Серед багатьох пропозицій про партнерство ми зупинили вибір на компанії "Фаворит Спорт". Наш вибір не випадковий, адже "Фаворит Спорт" можна назвати безумовним лідером у питаннях соціальної відповідальності, і наші ідеї співпали з бажаннями наших нових партнерів - популяризувати футбол, стимулювати молодь займатися спортом, спільно реалізовувати соціальні проекти. Я щиро вірю, що наша співпраця буде плідною й ефективною не тільки для обох сторін, а й принесе користь нашим уболівальникам", - заявив віце-президент ФК "Динамо" Київ із маркетингу Олексій Паламарчук

"У спільній роботі з київським "Динамо" ми не хочемо бути банальним спонсором, якого цікавить велика кількість рекламних проявів. Ми говоримо про партнерство, у рамках якого беремо на себе зобов'язання розвивати соціальні проекти в сфері спорту, працювати з уболівальниками і залучати до футбольного руху нових учасників. Нам важливо, що разом із "Динамо" Київ ми дивимося в один бік і прагнемо досягти спільної мети", - прокоментував підписання контракту Нік Руденко, директор із маркетингу "Фаворит Спорт".

Футбол є найпопулярнішим видом спорту серед клієнтів "Фаворит Спорт". Співпрацюючи з футбольним клубом, компанія дасть їм можливість бути ближче до динамівців, відчути неповторний футбольний дух, у тому числі й на головній спортивній арені країни НСК "Олімпійський", який є домашнім стадіоном ФК "Динамо" Київ.

Угода про партнерство є довготривалою, з умовою пролонгації за згодою сторін. Партнерство поширюється на ігри Чемпіонату УПЛ і Кубка України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг УЄФА: оновилися позиції України, "Динамо" і "Шахтаря"

На сьогоднішню гру проти одеського "Чорноморця", яка відбудеться на НСК "Олімпійський", гравці футбольного клубу "Динамо" вийдуть на поле у формі з логотипом нового партнера.

Зараз ви читаєте новину «У "Динамо" з'явився новий партнер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі